25 september

20150925_145049 Her kommer vognlæsset med al det grus der skal bruges til terrænreguleringen.

 

 

 

 

 

 

 

Det ser meget voldsomt ud:

20150925_145158

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men i morgen kommer der et firma som arbejder med haveanlæg og fordeler gruset rundt om vores sokkel.

Ultimo september

Nu er tiden kommet, hvor vi snart kan forvente at frosten indfinder sig. I øjeblikket er det rigtig lunt, men vi skal være sikre på, at der bliver lavet terrænregulering rundt om huset. Terrænreguleringen skal ligge således at der kun er max. 20 cm. frit af soklen.

20150924_090239Som I kan se på billedet, er det nu gjort klart til at der kan komme grus på området.

15. september 2015

Efter en lang arbejdsdag for John, snuppede han lige en lille blunder, så han kunne få opsat lidt mere loftpaneler. Han havde som mål, at opsætte loftpanel i vores walkin closet. Da jeg kom hjem fra arbejde lidt over kl. 22, var han færdig med loftet.

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. september – 14. september 2015

Torsdag og fredag, var vi i gang med at få opsat stillads og fremfundet stiger og materiale til opsætning af pynteloft i storrummet. Vi klargjorde vores værktøj i form af hhv. elektrisk klammepistol og klammepistoler på trykluft. Vi talte også meget om, hvordan lofterne skulle opsættes. Det er en vigtig overvejelse. For hvis vi ønsker der visuelt skal være højt til loftet, skal panelerne gå op mod kippen. Vi skulle også finde ud af, til hvilke sider fer og not i loftsbrædderne skal vende. Det skyldes, at hvis vi vender loftpanelerne på den ene orientering, vil vi se en lille tynd skygge når vi kigger op på loftet. Det ønskede vi ikke, så vi skulle sørge for at de blev opsat i den ønskede orientering.

Det loftpanel vi opsætter, har vi købt hos Jem og Fix. Det skyldes, at vi godt kunne lide den hvide blanke flade. Det var ikke engang ret dyrt 🙂

http://www.jemogfix.dk/Loftsbeklaedning__1695/Vaeg-og-loftpanel-hvid-struktur_9034298

1

 

Vi var lovet at Johns storebror Ole ville skifte sine løbesko ud med en klammepistol. Lørdag morgen startede Ole og John så på opsætningen af pyntelofterne.

 

Der blev arbejdet i højderne og arbejdet skred hurtigt fremad. Loftpanelerne har fer og not (også i endestykkerne). Det betyder, at panelerne får en pæn afslutning. De er forholdsvis nemme at montere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

Her er de 2 loftarealer som John og Ole har beklædt med vores loftprofiler.

 

 

 

 

 

Her er en af de andre loftsarealer. Det modstående havde Ole og John fået opsat. Dette her opsatte John og jeg om mandagen.

 

3

30. august til 9. september 2015

I denne periode, har vi været i gang med en hel masse småting:

John har monteret alle soklerne på skabene i hhv. køkken, bryggers og badeværelse.

John og jeg har ligeledes opsat vores Amerikanske køleskab på en sokkel, så det flugter med de skabe der er hen over.

Der har været arbejde med de sidste ledninger i forbindelse med biografen

John har fået “hul igennem”, således han har kunne få vores administratorkode til vores IHC til at virke. Det betyder at han selv kan omprogrammere vores IHC til strømmen. Vi skal dog lige have checket op på, at elektrikeren får lavet det sidste. Det har de såmænd selv foreslået at gøre, men vi har bare ikke været klar endnu.