14. januar 2015

Da vi kom på byggepladsen, kunne vi godt se at der var meget mudder. Vi kunne se at håndværkerne var i fuld gang med at opmure sokkel som består af fundablokke. Håndværkerne har fortalt at de er ”god med, hvad tidsplanen angår”. Hvis alt går som de håber, er de færdige med deres arbejde i midten af næste uge.

DSCN2228 DSCN2230 DSCN2239 DSCN2242

Mureren ringede for at forhøre sig, om de må klippe armeringen over, ved dørene, da blokkene dér er massive.

Jeg kontaktede antennefirmaet for at fortælle om vores situation med de manglende 10 meter ledning. Vi aftalte at vi kom og hentede et kabel på 90 meter. SÅ skulle det da være nok 😉

Senere ville John hente kablet efter arbejde. Så han cyklede til foreningen igen med 75 meter kraftigt antennekabel over skulderen. Det gik ok. Værre var det da han havde hentet de 90 meter. Han gik hele vejen hjem fra i 9 km. Gående med en cykel og 90 meter antennekabel over skulderen. I et p……. regnvejr. Et varmt bad bagefter gjorde underværker 😉