9. januar 2015

Øv et massivt og voldsomt regnvejr og stormen ”Dagmar” er på vej. Det er også rigtig mørkt i vejret. Men vi vil senere hen og kigge på grunden. John er i gang med at rette på nogle af vores hustegninger.

Jeg har lige haft kontakt med Glentevejens antennelaug. Vi skal på mandag hen på kontoret og tilmelde os, samt hente kabler. Vi ser ikke ret meget TV, men vi bruger meget Internet. Det kan godt betale sig for os, at have den lille TV pakke på Glentevejen samt deres Internet.

Vi skal senere i dag hen og se på nogle udendørs lamper. Både til dem omkring huset, men også til dem der skal være i indkørslen, da elektrikeren fortalte at han gerne ville have at vi fandt ud af hvilke lamper der skulle være. Men det skyldes at der skal lægges kabler klar i god tid.

Fredagen brugte vi også på, at få kigget på, hvilke Velux vinduer med tilbehør det skulle være.

Men selvom vi havde travlt med det andet, stod arbejdet på byggepladsen ikke stille:

DSCN2051 DSCN2053 DSCN2055