8. januar 2015

Vi er på grunden og kan se, at det er den skønneste veldrænede jord vi har på grunden. De kraftige regnperioder, har ikke givet problemer på grunden. Selv vores adgangsvej, hvor der har kørt gummigeder og store tunge lastbiler, har ikke haft behov for køreplader. Adgangsvejen var superfin.

Da vi kommer ind på grunden, observerer vi at det der er gravet ud er meget veldrænet. Den medarbejder der kører gummiged, fortæller at vores jord er meget fin og tør. Det er vi rigtig glade for at høre. Netop fordi at de senere år, har vi haft så massivt regnvejr ind imellem. Så er det rart at jorden også kan tage imod alt regnvandet.

I dag har det gravet det sidste ud, og lagt sandpude, der hvor husket skal ligge. Der sker ikke så meget mere i dag på selve grunden.

Valdemar og John inspicerer byggeriet
Valdemar og John inspicerer byggeriet
Det var resterne fra det lille kælderrum der var på grunden.
Det var resterne fra det lille kælderrum der var på grunden.
Sandpuden er ved at blive udlagt
Sandpuden er ved at blive udlagt