7. januar 2015

Vi startede med et byggemøde, hvor alle entrepriser deltog. Håndværkerne havde i forvejen sat hinanden i stævne på byggepladsen, for at de sammen planlagde det der skulle ske. Derefter blev byggemødet afholdt hos os. Der var Dennis (kloakmester), Martin (VVS), Elektrikere Peter Møller-Bertram og Jens Riis. Vi fik alle hilst på hinanden, og fik talt om de punkter der skulle arbejdes med i de kommende 2 uger.

Vi blev lidt overraskede over da elektrikeren spurgte om hvilken fællesantenne vi ønsker at være medlem af. Det havde vi slet ikke tænkt over, da vi aldrig har været tilsluttet det, hvor vi har boet de sidste 14 år. Vi aftalte at jeg ville undersøge det nærmere. Elektrikeren fortalte at det vil være det letteste at vi taler med antenneforeningen om at få lov til at hente/købe noget kabel, som kan blive nedlagt i de opgravede render med det samme. Også uanset at vi måske ikke ønsker at blive tilsluttet med det samme. Hold op, hvor er det dejligt at man får sådanne nogle gode råd. Dem havde vi ikke fundet på selv.

Blandt andet spurgte de, om der kom en geotekniker for at checke jorden på grunden. Det var vi ikke klar over der skulle gøres. Så lige efter mødet, fik vi kontakt med det firma som i forvejen havde undersøgt vores jordforhold. Da de skulle komme samme dag, skulle det være en hasteordre. (De duer jo ikke, hvis han kom dagen efter for at chekce kvaliteten af grunden, og de havde udlagt sandpde). Det kostede ca. 4000 kroner. Men til gengæld, var de hurtige og på den måde ved vi, hvor ansvaret ligger, i forhold til at sikre os bedsts muligt. Vi betalte en ingeniør for at køre fra Vejle og hertil- og retur, samt for at inspicere grunden.

Herunder et par billeder som viser hvor hurtigt det går. På det nederste venstre billede, kan vi se at der lå et temmelig stort fundament. Det er der ingen der kendte til. Vi tænkte, at det nok er en lille kælder der har ligget på grunden, som for mange år siden har været et lille træskoværksted.

DSCN1999  DSCN2003 DSCN2005