31. januar – 1. februar 2015

Denne weekend har jeg haft fri. Den er derfor gået med at få nogle af de løse ender i byggeriet på plads. Der er tænkt mange tanker og taget mange forskellige beslutninger:

Badeværelse: John og jeg har indrettet badeværelset i 3D. Vi har forsøgt at placere de funktioner som skal være der på den bedst mulige måde. Håndvasken var en udfordring. Vi ønskede skuffer under håndvasken. Men dem måtte vi flytte over som underskabe i vores højskabe.

En anden udfordring var, at vi ønsker berøringsfrit armatur. Det kan ikke lade sig gøre med de traditionelle armaturer til håndvaske, da vi har besluttet os for en vask som er 120 mm. høj. Derfor ønsker vi et vægarmatur. Men da hanen så ikke kan nå ud til midten af vasken, har vi måtte finde en mulighed for at få lavet en box som kan “forlænge” vandhanen.

Vi ønskede også at vores fliser på den store væg, skulle “gå igen” på et af de andre områder. Der valgte vi at de skulle gå igen bag toilettet. Vi fik disse og mange andre spørgsmål afklaret og har nu fået beregnet materialeforbruget i badeværelset.

Badeværelse - indretning Badeværelse - indretningen

John er i gang med mange af de småjusteringer som blev besluttet på sidste byggemøde. Ligeledes har John udarbejdet en tegning i 3D over ventilationssystemet, men skal have tegnet det ned til 2D.

Vi skal i aften have skrevet en mail til Runøe og Teil, som er tovholdere på råhusprojektet. De skal have info omkring ændringerne samt mange andre fokuspunkter.

En tur på Dyrskuepladsen med Fifi (vores golden retriever) blev det dog også til, i det fine solskin. Vi er nødt til at kunne abstrahere lidt fra arbejdet ind i mellem.