16. oktober 2015

I dag starter vores nye projekt. Vi har igennem længere tid, været undersøgende i, hvilke materialer vi kan få som er vedligeholdelsesfrie til vores terrasse.

Der er godt nok blevet brugt mange timer på, at undersøge hvilke terrasseplanker vi kan købe og til hvilke priser. Til sidst blev vi enige om at bruge en planke i kompositmateriale som hedder Kirkedal. Det skyldes at der på den ene side, er nogle brede riller, men på den anden side, efterligner mønstret en træstruktur.

Den kan fås i flere farver, men vi val60x10_d_klister_1-300x300gte farven Teak.

Der er også i tiden her op til, gået mange timer med at bestille og indkøbe de regler der skal bruges nedenunder, så vi kan få en terrasse som er hævet ca. 30 cm. fra terræn. Al materialet fylder også meget på så lille en grund så der skal bruges meget tid på at transportere materialerne rundt 🙂

Den farve vi har valgt er den der kaldes “dark teak” og den der ligger til højre i eksemplet.

Der skal anvendes specielle samlingsbeslag og sidestykker, men dem producerer Kirkedal også.

Lige i øjeblikket ser vores baghave sådan her ud. Den kan vist godt lige trænge til en kærlig hånd:

20151016_175749