16. januar 2015

Så blev kablerne lagt i jorden. Foreløbig er der lagt 2 x 50 mm. tomrør, antennekabel og el kabel. Vejen op til grunden er også blevet rimelig fedtet. Det var et fint stykke arbejde at se, efterhånden som gravemaskinen rettede af og dækkede til.

DSCN2258 DSCN2262 DSCN2267 DSCN2273 DSCN2278 DSCN2289

Fredag fik vi også købt ind til gulvene de gulve i huset, som vi vil bruge laminat på. Det var oprindelig meningen at vi ville lægge linoleum på gulvene. Men da vi har i tankerne at købe en lille hundehvalp som selskab til vores Golden Retriever Fifi og den måske løber rundt og ”kratter” gulvene op, vil vi derfor købe det billigste laminatgulv og vente et par år med et linoliumgulv. At vi også vil vente, skyldes også at vi ønsker at få et gulv med lidt mønster i. Nu får vi mulighed for at gå og kigge lidt på, hvordan det kan kombineres, når vi først er flyttet ind.