2. januar 2015

Besøg på Odense Miljøstation Nord

Vi tog ud til Miljøstation Nord, for at tale med en medarbejder vedr. resultatet af vores miljøundersøgelse og om, hvordan det hele hænger sammen.

Det var en utrolig behagelig medarbejder vi talte med. Han virkede som om at han havde en rigtig god faglig baggrund, og var supergod til at svare på alle vores spørgsmål.

Vi spurgte ham om der ikke er mulighed for, at der var nogle tolerancer vedr. vores prøveresultater, da der var mange af vores resultater der lå så tæt ved klassificeringen “ren jord”.

Han fortalte at han godt kunne se, at vores værdier lå meget tæt ved ren jord. Men han fortalte at han ikke selv måtte give os lov til at lægge prøvefelter sammen. Han anbefalede os at tale med Kommunen vedr. en mulig sammenlægning af prøvefelterne.

Vi skyndte os at tage til kommunen med det samme. Der var lukket. Så vi måtte tage hjem med uforrettet sag. Vi kontaktede Runøe og Teil, og de fik med deres samarbejdspartnere, aftalt at de giver os mandag d. 5. januar til at få talt med kommunen og at de derfor udsætter første spadestik til 6. januar.