15. december 2014

Byggemøde d. 15. december 2014

Vi holdt byggemøde med Runøe og Teil. Vi fik præciseret nogle ting som vi ønsker skal være angivet i de endelig tilbud.

Vi talte om, hvordan man kan undgå for mange samlinger i facaden, om hvem der skal montere skinnerne til solcellerne (det kan nemlig både gøres af elektriker og tømrere).

Runøe og Teil ville gerne have en detailtegning af knudepunktsløsning vedr. forankring af spærene. Runøe og Teil ville skaffe en aflåselig container, som skal bruges i anledning af byggeriet. Det er vigtigt at de opfylder kravene til låsesystemet, for at vores entrepriseforsikring dækker.

Vi fik aftalt  at elektrikeren sørger for tomrør som kan lægges i jorden ved de andre forsyningskabler. Disse tomrør er i størrelsen 2 stk. 50 mm. tomrør. Disse rør, skal anvendes i fremtiden, såfremt vi senere få mulighed for at få fibernet eller andre ting der skal bruges kabler til. Kablerne rækker ind i vores teknikskab.

Vi talte om en tidsplan. Vi ønskede at tømrerne kunne planlægge deres arbejde, således at John kunne gå i gang med den indvendige aptering (indretning) allerede fra 1. april. For da han har påskeferie på det tidspunkt, vil han rigtig gerne i gang, når han har ferie. Til gengæld ville det være i orden for os, at de bruger den tid udvendig som de mener at de har behov for.

Vi har aftalt at første spadestik bliver mandag d. 5. januar 2015

Vi aftalte med Runøe og Teil, at de skaffer en landmåler som måler grunden op med det samme. Så er vi sikre på, at huset ikke skal flyttes senere 😉

Vi aftalte også hvordan betalingen skal foregå.

Det var meningen at vi ville gennemgå aftalegrundlaget AB Forbruger. Men det punkt på dagsordenen, måtte vi skubbe til næste byggemøde. Til gengæld har vi planlagt at det bliver om 4 dage. Så kan vi alle gå julen i møde, vidende at alle aftaler er aftalt.