8. juni 2015

I dag har tømrerne været i gang. De har monteret vores loftslem færdig. De er godt i gang (og næsten færdige) med at rydde væk ude ved vejen. De havde forventet at være færdige i dag.

Men da loftslemmen drillede lidt, og de samtidig var alle vores døre rundt for at checke om de var for stramme, tog det lidt mere tid end de forventede. De kommer derfor i morgen og sætter bånd ved døre og vinduer, samt rydder det sidste væk på grunden.

Men py-ha. Dagen i dag, er også dagen, hvor jeg har været meget forvirret over at det roder lidt over det hele, og at tingene også i dag driller lidt. Heldigvis er John en meget tålmodig mand. Han synes ikke at det er så galt 😉

Vi talte lidt om det, og var enige om, at selvom der er mange projekter i gang, så sker der pludselig en masse. John har det store “forcromede” overblik og tålmodigheden. Så det skal nok gå det hele.

Jeg fik lige kogt lidt rabarbergrød som vi lige har fået her i aften.

Tømrerne kommer i morgen tidlig kl. 7 og elektrikeren vil komme lidt senere.

Vi har fra vores antennefirma, nemlig Internet fra Stofa. De forlanger at der skal være en fast IP adresse til vores Internet, i stedet for en dynamisk. Det er fordi at når vi skal have IHC, skal der være en fast IP adresse. John var ikke lige hjemme da jeg talte med elektrikeren om det. Elektrikeren kunne nemlig ikke forstå, at vores IHC ikke virkede. Men da jeg nævnte for ham at vi har dynamisk Internet, så fandt han ud af hvorfor det ikke virker.

Men heldigvis kan vi få fast IP adresse fra Stofa, ved at betale et oprettelsesgebyr på 99 kroner og et fast månedligt beløb på 29. kroner. Det vil de få bestilt i morgen.