7. juni 2015

I dag har vi været i gang med mange projekter. John har været i vores have på Rømersvej og slå græs, og jeg har vandet de blomster der står i krukker rundt om på grunden.

Det er også en af de dage, ligesom de foregående, at der har været rigtig mange ting som har drillet. Det har været projekter vi har været i gang med som har drillet lidt, eller hvor vi har opdaget at vi har manglet en dims.

Men de projekter der er blevet færdige, er vores  bryggers ø, hvor vi har fået monteret en dobbeltvask og et armatur med udtræksslange. Da vi har skuffeskab hvor vasken skal være, har John været nødt til at blænde den øverste skuffe af, så det nu blot er en “narreskuffe”. Han ville gerne undgå at rørene og afløbet fra vasken forstyrrer den næste skuffe for meget. Derfor har han monteret afløbsrørene så de ligger dels på den indvendige side af skufferne og dels ligger på den udvendige del. Det betyder nemlig, at skufferne stadig kan bruges. Der bliver til sidst sat en pæn plade, som så kan skrues af, når John har behov for at rense vandlåsen mm.

Her ligger John og samler rørerne til vores bryggersvask. Han lader dem gå lidt "bagud" i forhold til den allerede monterede bagplade. Efterfølgende opsætter han en ny. Det giver mulighed for så optimal brug af vores skuffer som muligt.
Her ligger John og samler rørerne til vores bryggersvask. Han lader dem gå lidt “bagud” i forhold til den allerede monterede bagplade. Efterfølgende opsætter han en ny. Det giver mulighed for så optimal brug af vores skuffer som muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er også kommet lidt videre, i forhold til vores køkkenbord. I morgen skal der saves ud til vask og komfur. Så kan jeg komme i gang med at oliere køkkenbordpladen. Jeg har allerede øvet mig på et stykke overskydende træ. Vi er blevet anbefalet at oliere køkkenbordpladen. De andre gange har vi blot slebet den og givet den skibslak. Men mange anbefaler olien. Så vi tog til Silvan og fik en dygtig medarbejder til at hjælpe os.

Når vi skal oliere en bordplade skal vi først aftørre bordpladen med noget trærens. Derefter skal den tørre. Når pladen er tør, slibes med en korn 150. Når det er gjort, kan man give godt med olie på bordpladen. Enten med en pensel eller en mikrofiberklud. Man lader pladen suge i ca. 20 minutter og går hen og giver mere olie, der hvor det trænger. Til sidst poleres pladen.

Jeg selv har ordnet en masse poser rabarber fra vores gamle have. Inden der kommer nye ejere og overtager huset på Rømersvej, vil de rabarber være kedelige. Så kan vi jo ligeså godt få lidt rabarbergrød ud af anstrengelserne 🙂 Det er meget sjældent at John giver udtryk for hvad han lige kunne tænke sig, men jeg blev ikke i tvivl om, at John ønsker at jeg skal lave rabarbergrød. Gerne så hurtigt som muligt 😉

I dag troede vi faktisk, at håndværkerne var helt færdige. Men det nåede de ikke. De kommer i morgen og arbejder videre.

Tømrerne mangler at opsætte trappelem, fugebånd og rydde væk. Både på vores grund, men også på den grund som de har fået lov til at anvende til at have deres materialecontainer samt deres mandskabsvogn stående.

VVS mangler at opsætte vores kogevandhane, når vi er klar til det, samt at opsætte nedløbsrør.

Mureren mangler en lille stykke sokkelkant, samt at pudse vores sokkel udvendigt.

Elektrikeren færdiggør deres arbejde, efterhånden som vores arbejde skrider frem. Han kommer i morgen og tilslutter vores lampeudtag på loftet.