16. – 18. maj 2015

I disse dage er jeg i gang med at sætte ting fra kasserne i værkstedet op på hylderne. Der er mange ting, men heldigvis også mange gode grå EU-kasser. Det hjælper på systematikken 🙂

John og jeg begyndte at tapetsere hele storrummet. Det blev vi færdige med. Så nu skal det bare tørre og så skal det males. Det var en ordentlig omgang. Tapetbanerne er næsten 5 meter lange.

Dagen i dag, er også afskedens dag. Vores yngste søn Valdemar på 19 år, har valgt, at han flytter hjemmefra i morgen. Han har fået job i London som kunderådgiver, og har derfor skaffet sig bopæl i London. Så vi er klar over, at det nok kommer til at vare noget tid før vi ser ham igen. Vi glæder os vildt på hans vegne, og håber på at han vil få en tid som giver ham nogle gode erfaringer, som han kan bygge videre på senere.