15. maj 2015

I dag gjorde John reolen i værkstedet færdig. Så nu kunne jeg starte med at aftørre alle hylderne, samt begynde at indsætte alle de kasser som skulle ind i reolen

John og jeg holdt et lille familiemøde, hvor vi talte om, i hvilken rækkefølge, vi ville arbejde os frem i. (Det gør vi meget tit – næsten dagligt). Det skyldes, at forholdene mange gange kan ændre sig fra time til time. Der hører meget planlægning med, da der er mange forskellige håndværkerentrepriser som skal koordineres.

Her er vi i gang med at planlægge de næste opgaver.
Her er vi i gang med at planlægge de næste opgaver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores værksted vil vi gerne have færdigt. Så jeg er så småt begyndt at tømme nogle af de kasser, hvori der er ting som skal være i værkstedet.

I resten af weekenden, vil vi fortsætte med at tapetsere i storrummet. Så kan jeg fortsætte med at pakke kasser ud til værkstedet på mandag morgen. Jeg skal nemlig først møde på arbejde om eftermiddagen.