Mandag d. 13. april 2015

I dag var vi igen i huset. Vi kan ikke rigtig komme videre før der bliver lukket mere af. Der er projekter i gang alle steder 😉

Vi sonderede, om det nu også kan lykkes at alt er klart til at vi får leveret et utal af køkken, bryggers og badeelementer d. 24. april. Samme dag, får vi hårde hvidevarer.

Her i aften skrev vi så en mail til Runøe og Teil vedr. vores bekymring. Vi fik en meget behagelig og beroligende mail tilbage om, at de havde styr på alle processerne. Hvor er det bare dejligt, at vi har en håndværkervirksomhed, der svarer så hurtigt tilbage. Også selvom arbejdsdagen er omme.

Det er et godt arbejde de leverer, og så giver det os ro på “bagsmækken”.

Ellers har vi i dag, gennemgået bygningen og checket om vores egen plan nu holder. Med meldingen fra Runøe og Teil, ser det fint ud.

Jeg skulle alligevel ud til Rosengårdsområdet, og fik den supergode ide at købe de stålskinner med hjem, der skal sættes i kanten af brusenichen. Da jeg havde fået dem købt, opdagede jeg til min rædsel, at jeg ikke er god til at vurdere vores bils størrelse 😉 Der manglede lige præcis 10 cm. i, at jeg kan have dem i bilen. Så jeg måtte aftale med den søde sælger hos Flisekompagniet (Danesp) på Rødegårdsvej, at vi måtte komme og hente dem en anden dag.