Torsdag d. 26. marts 2015

I dag var vi på byggepladsen. Der gik 2 tømrere og 2 murere.

Der var et mål som John ikke havde fået skrevet på tegningen. Men så er det jo godt, at vi lige kan komme forbi.

DSCN3072
John og Klaus er igang med at nærstudere tegningen og få angivet det korrekte startpunkt for rørføringen

Tømrerne var igang med at indsætte de nye døre og vinduer. De var også igang med at opsætte dampspærrer. De manglede noget tape som de havde bestilt for lidt af. Det skulle vist komme fra Sverige. Men det var ikke kommet endnu, så der var ikke arbejde til flere folk. Det er skønt, at håndværkerne ikke “bare” bruger noget andet tape, men at de er så omhyggelige med deres arbejde. Vi kan se, at det arbejde de udfører, bliver udført efter alle forskrifter.

DSCN3067 DSCN3060

DSCN3058

Tømrerne arbejder så sveden springer. Det samme gør vores  2 murere, som er igang  med at klargøre til at lægge beton i bryggers og badeværelse. Begge entrepriser, arbejder meget hårdt på, at den tidsplan som vi har ønsket kan gå op. Vi har fra starten af byggeriet, ønsket at vi kan begynde at arbejde indendørs pr. 1. april 2015. Og det er ingen aprilsnar 😉 Derfor har tømrerne som har det overordnede overblik, haft travlt med at sørge for at alle entrepriser, får det arbejde udført som er nødvendigt, for at vi kan begynde at arbejde indendørs pr. 1. april.

MEN… Vi må i dag i gang med at lægge vores egen tidsplan om. Det var meningen at elektrikerne skulle komme og trække kabler til vores strøm. Det er IHC system, og det skal derfor anlægges inde i væggene. Så elektrikerne er nødt til at udføre deres job, før vi kan få væggene lukket med osb plader og at vi selv kan komme til at opsætte gipsplader. Men de kontaktede os i dag og fortalte at de først kommer tirsdagen efter påske. Det var lidt “øv”. Men vi har aftalt med Runøe og Teil, at de forsøger at udføre deres arbejde, så vi har så meget som muligt at lave i påsken som muligt. Det var nemlig vores plan at indrette værksted og walkin closet, og opsætte hylder mm. Men den plan må vi lave om. Det skyldes at vi har taget en del feriedage, for at vi kan komme rigtig i gang og derfor vil udnytte vores fridage så godt som muligt.