Onsdag d. 25. marts 2015

Hold da op – Der er godt nok gang i den på byggepladsen. Der var ikke mindre end 6 tømrere på pladsen. Der var 2 tømrere som opsatte osb plader. Der var andre der var igang med at isætte døre og vinduer, og igen andre som arbejdede med at opsætte zinkkanter ved sternbrædder.

DSCN3036 DSCN3038 DSCN3042 DSCN3045 DSCN3053 DSCN3054

Det går rigtig fint fremad. Vi er også blevet lovet at de ville klargøre vores værksted, walkin closet og vores soveværelse, så vi kan få startet på nogle af rummene, når vi har fri i påskedagene.

Det var bare så fedt at se, at det første vindue var isat. Vi skulle straks prøve at åbne det. Uh, hvor vi glæder os, til det alle døre og vinduer er isat 🙂

DSCN3040 DSCN3039

I dag og i morgen, forventes det at de er færdige med at opsætte døre og vinduer. I denne uge påbegyndes dampspærre, krydsforskalling, indvendig isolering og osb plader. Dette arbejde forventes at være færdiggjort før påske.

En af de næste dage, kommer vores VVSèr ud og trækker de sidste afløb inden mureren kommer og støber gulve i badeværelse og bryggers. Vi har bedt om, at gulvene i badeværelse og bryggers, bliver støbt før påske, så der er lidt tid til at de kan hærde i ro og fred.

Arbejdet ser rigtig fint ud. Der er aftalt stadeopgørelse på fredag i denne uge. Der går vi rundt i byggeriet sammen med Runøe og Teil, og anslår, hvor meget der er bygget i procent, så de derefter kan sende en faktura til os, på endnu en rate. Samtidig med at vi bliver enige om, hvor stor en andel der nu er bygget, gennemgår vi sammen med Runøe og Teil, en fælles kvalitetssikring. Da John er på arbejde den dag, er det denne gang mig som skal gennemføre stadeopgørelsen sammen med Runøe og Teil.