Torsdag d. 20. marts 2015

I dag, skulle vi tidlig op. Vi stod op klokken 2, da en af vores sønner skulle til Japan sammen med et band og spille koncerter. Så vi lovede at køre ham til banegården. Bum, bum, bum – hvad skulle vi så få tiden til at gå med, fra 3:30 til kl. 7:30 til min mand skulle køre på arbejde? Jo, vi kunne få tegnet vores værksted færdigt. John tegner skitserne til indretningen i hånden, så er det bagefter lettere at tegne over i 3D.

Vi har valgt en løsning i vores værksted som giver så meget skabsplads som muligt, er meget fleksibelt og som betyder at vi hurtigt kan rydde væk i det.

Vi indkøber eukasser i kraftig plastik, som kan stables, men som også kan vendes. 2 små kasser, svarer i omfang til én stor kasse.

I starten havde vi tegnet nogle brede hylder i begge sider af værkstedet. Men jeg kiggede efter ideer på www.pinterest.com. Der fik jeg nogle ideer om, at i stedet for at fremstille hylder til vores kasser, indretter vi to små rum i værkstedet. De er ikke store, men bliver delt op på den ene side, så der kan lukkes derind til. Det er meningen at der i det ene rum, skal være hånd- og elværktøj og i det andet rum skal der være stof og papir mm.

I aften, vil vi kigge nærmere på, at bruge lidt af de samme ideer til vores walkin closet. Det er om at man får overstået mange af disse opgaver, inden John for alvor skal over i huset og arbejde med de indendørs opgaver.

DSCN2995[1]

DSCN2997[1]