9. februar 2015

I dag har vi været en tur i Vejle og Fredericia.

Som sædvanligt, var det både hyggeligt og brugbart (og nødvendigt) at vi kørte endnu en tur op til Vordingborgkøkkenet i Vejle. Det skyldes at vi havde nogle enkelte ændringer, og at vi derfor lige ville tale med vores skønne køkkensælger. Vi fik alle detaljerne på plads, og afventer nu den endelige bestilling. Der er tale om rigtig mange skabe. Både til køkken, bryggers og badeværelse, så vi vil gerne være sikre på, at bestillingen er korrekt.

Efter nogle timer hos Vordingborg, tog vi turen til Fredericia, hvor vi var inde og kigge hos Davidsen som er et stort byggecenter. Vi ved, at når først John går i gang indvendigt og i haven, skal der købes temmelig meget ind. Så vi skulle ud og snuse lidt vedr. byggematerialer. Vi havde desuden bestilt 22 m2 fliser til vores bryggers som vi skulle afhente.

Vi blev noget klogere på de mange muligheder vi har, når vi skal til den indvendige abtering. Vi fandt ud af at de havde nogle ludbehandlede listelofter til en overkommelig pris. Vi kiggede også på materialer til vores terrasse. De havde kun vedligeholdelsesfrie terrassebrædder i lysegrå og mørkegrå.

Efter en 10 timers lang tur, var vi endelig hjemme og havde haft en superinformativ dag. 🙂