10. september – 14. september 2015

Torsdag og fredag, var vi i gang med at få opsat stillads og fremfundet stiger og materiale til opsætning af pynteloft i storrummet. Vi klargjorde vores værktøj i form af hhv. elektrisk klammepistol og klammepistoler på trykluft. Vi talte også meget om, hvordan lofterne skulle opsættes. Det er en vigtig overvejelse. For hvis vi ønsker der visuelt skal være højt til loftet, skal panelerne gå op mod kippen. Vi skulle også finde ud af, til hvilke sider fer og not i loftsbrædderne skal vende. Det skyldes, at hvis vi vender loftpanelerne på den ene orientering, vil vi se en lille tynd skygge når vi kigger op på loftet. Det ønskede vi ikke, så vi skulle sørge for at de blev opsat i den ønskede orientering.

Det loftpanel vi opsætter, har vi købt hos Jem og Fix. Det skyldes, at vi godt kunne lide den hvide blanke flade. Det var ikke engang ret dyrt 🙂

http://www.jemogfix.dk/Loftsbeklaedning__1695/Vaeg-og-loftpanel-hvid-struktur_9034298

1

 

Vi var lovet at Johns storebror Ole ville skifte sine løbesko ud med en klammepistol. Lørdag morgen startede Ole og John så på opsætningen af pyntelofterne.

 

Der blev arbejdet i højderne og arbejdet skred hurtigt fremad. Loftpanelerne har fer og not (også i endestykkerne). Det betyder, at panelerne får en pæn afslutning. De er forholdsvis nemme at montere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

Her er de 2 loftarealer som John og Ole har beklædt med vores loftprofiler.

 

 

 

 

 

Her er en af de andre loftsarealer. Det modstående havde Ole og John fået opsat. Dette her opsatte John og jeg om mandagen.

 

3