4. juni 2015

Tømrerne som har været her hele dagen, er nu (næsten) færdig med deres arbejde og mangler stort set kun den udvendige oprydning. De klarer resten på mandag.

DSCN3581

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN3589

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrikeren har lige været her og opsætte diverse loftsudtag, og vvs manden har så fint, været hele vejen rundt for at opsætte radiatorer.

Det vi mangler nu fra håndværkernes side er, at de kommer og opsætter en enkelt sokkelflise (jeg havde købt én for lidt), samt at de kommer og pudser vores sokkel rundt om huset.

Elektrikerne mangler at opsætte en inverter. Den er i restordre, men kommer forhåbentligt inden så længe, så vi kan få glæde af den forhøjelse af PSO afgiften som vi har fået tilsagn om. Den medfører at vi vil få 102 øre pr. ubrugt enhed, i stedet for 60 øre.

Elektrikerne er også i fulde gang med at programmere vores IHC.

Nu er der ro på. Om et øjeblik, skal vi ned i byen og hente bordplader. Derefter kommer turen til (igen) at hente en masse kasser samt vores opvaskemaskine.

Vi har dog været rundt om huset, og kigget. Det er meget positivt. For alt passer bare sammen 🙂  al beklædning er blevet opsat så smukt.