29. – 31. maj 2015

John har opsat en vægreol i Walkin closet. Så nu kan jeg begynde at lægge tøj i de grå kasser og indsætte i vægreolen.

DSCN3567

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John har fået opstillet en del skabe i bryggerset. Så nu kan jeg snart begynde at sætte på hylder.

DSCN3587

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi er så meget herovre, har vi valgt at vi vil flytte herover så hurtigt som muligt. Da vi har en lille mis, og den skal være lukket inde i inimum 14 dage før hun må komme ud, er det rart hvis de 14 dage kan blive “overstået”, inden det bliver alt for varmt, og vi gerne vil have dørene åbnet. Derfor har John isat en dør fra storrum til soveværelset. Så kan lillemis, gå rundt i soveværelse og blive tryg der. For hun ikke kommer til at kede sig, vil hun kun få adgang til de andre lokaler, efterhånden. For 14 dage som indekat, er meget lang tid for en lille nysgerrig mis.

Da adgangsvejen op til huset havde været meget pløret og kørt til af tunge biler og materialer, samt at den nu var ved at tørre, ordnede John adgangsvejen op til huset. Det så rigtig fint ud.  😉

DSCN3562-r