16. april 2015

I dag, var John på arbejde indtil klokken 12. Jeg har her til formiddag, været i fulde sving, med at ordne en hel masse forskellige indkøb til huset. Også returneringer af varer. Jeg havde fået lagt en masse rutex tapet til side hos Jem og Fix. Der skulle returneres en loftslem til Bauhaus (Jeg kunne købe den næsten 500 kroner i Silvan). Der skulle også hentes nogle  metalskinner til badeværelset hos Danesp. Super, at vores yngste søn er så sød til at hjælpe.

Over middag, gik vi alle hen i huset. Vi så at der var 4-5 tømrere i huset. Nogle ovenpå taget, i gang med at isætte veluxvinduer. Andre i gang med at opsætte vådrumsgips i badeværelset.

Vi havde mulighed for at få spartlet nogle af de gipsplader som John har fået sat på væggene. Desværre kunne vi ikke nå længere, da der ikke var lukket så meget af, at vi kunne gå videre med opsætning af gipsplader. Derfor blev alle de gipsplader der var opsat i hhv. soveværelset og biografen, spartlet.

Vi havde kaffe og brød med til håndværkerne. Vi har nemlig 27 års bryllupsdag i dag. Så det måtte jo give kaffe med brød – smiler.

I morgen, skal vi have talt med håndværkerne om at lukke værkstedet helt af. Ellers har vi slet ikke noget vi kan arbejde med i weekenden. Når vi taler om at håndværkerne skal lukke det af, betyder det, at de skal isolere de steder der skal isoleres, for derefter at opsætte osb. plader. Derefter kan John gå i gang med at opsætte gipsplader og jeg kan spartle. Det vil være rart at få værkstedet færdigt.

Men også storrummet er meget vigtigt at få gjort i orden. Det skyldes, at der kommer både køkken/bryggers/bad elementer, men også hårde hvidevarer på næste fredag.