7. november 2014

Finansiering.

Nu kom dagen, hvor jeg skulle have et møde med Danske Bank. Alle vores drømme skal jo betales. Jeg havde forskellige tanker om, hvem der kunne hjælpe os med det. Men vi tænkte at den bankrådgiver vi har haft siden vi flyttede til Odense for 26 år siden, og som kender os og netop vores behov og tanker, måtte  være den rigtige.

Det har igennem alle de år, været rart at have en bankrådgiver som kender hele familien og som kender vores vaner og tanker omkring risikovillighed (og mangel på samme) 😉

Til mødet sad en medarbejder der har godt styr på realkreditterne, samt vores bankrådgiver. Det var derfor en god kombination i forhold til at få kigget på vores projekt og få det til en senere godkendelse.

Jeg gik derfra, med et ”ja” til at hjælpe os med finansieringen. Indtil vi får solgt vores ”gamle” hus, er vi nødt til at få hjælp af dem til vores byggeomkostninger.

Da vi ikke er helt unge mere 😉 ønsker vi et lån på max. 15 år. Vi kender ikke fremtiden og ønsker ikke at vi skal bruge vores folkepension på at betale husleje.