27. oktober 2014

Byggeskadeforsikring

Jeg har i de sidste flere dage, læst meget om en byggeskadesforsikring. Jeg har i dag d. 27. oktober, haft kontakt med et forsikringsfirma som hedder Frida. Jeg talte med en medarbejder som virkede utrolig dygtig og var god til at forklare. Vi talte om vores situation. Han mente, at vi skulle søge om at blive fritaget for forsikringen, da der er så meget selvbygger. Både i projekteringsfasen og i Apteringen. Selvom vi har fagfolk på, er vi alligevel dækket da de er medlem af BygGaranti ordningen. Så John og jeg skal lige have en snak om det, inden han sender myndighedssættet af sted til kommunen i aften.

John og jeg fik senere talt om, hvorvidt han skulle ansøge om at vi bliver fritaget for en byggeskadesforsikring. Det blev vi enige om at han ville gøre. For uanset, hvis der sker noget med boligen og håndværkerne har udført arbejdet efter Johns tegninger, er det alene Johns ansvar.