17. oktober 2014

Den dag følte vi begge at det nybyggede hus som vi ønskede os, lige pludselig kom meget tæt på. Der holdt vi det første byggemøde møde med Runøe og Teil, hvor vi fortalte dem om vores planer med byggeriet. Vi gik sammen med dem over og så den grund som vi har købt, hvor der skulle bygges et nyt hus på. Det var et rigtig godt møde. De spurgte om flere ting som vi end ikke havde overvejet, de var meget lyttende i forhold til hvad der var vores behov. De kom med råd og vejledning og med de erfaringer som de har gjort sig indtil nu. Vi fortalte dem, at vi ønskede at få opført et træhus samt hvilke andre ønsker vi har for huset.

Vi fortalte dem, at vi ønskede, at såfremt det var dem som fik opgaven, ønskede vi at de sørgede for et samarbejde med den kloakmester som de samarbejder med og som er meget dygtig. Han skal sørge for at lægge kloakrør, lave omfangsdræn og lave murerarbejdet ved fundamentet.

De var fortsat friske på opgaven da vi skiltes efter mødet. Vi aftalte, at de skulle udarbejde et tilbud på, hvad det vil koste at få den opgave udført.