11. oktober 2014

Vi slog en annonce op på Facebook, om hvem der kunne anbefales til at hjælpe os med at bygge vores nye hus. Vi overvejede i mellemtiden, hvad der var vigtigt for os, når vi skulle vælge mellem kommende entreprenører. Vi tænker, at når vi skal have bygget et helt nyt hus, ville det være vigtigt for os, at vi har gennemtænkt hvilke etiske retningslinjer vi sætter op.

Vi havde 3 ufravigelig krav som skulle opfyldes, i forhold til hvilke håndværkere vi ville samarbejde med:

*   Alle firmaer som skal hjælpe os med byggeriet skal beskæftige lærlinge

*   Ingen underbetalte østeuropæisk arbejdskraft

*   Alle skal have en garantiordning i forhold til de opgaver de udfører og det ansvar de har.

Her var et firma som kunne opfylde alle 3 ønsker og hvor de samarbejdspartnere de bruger også kan opfylde dem.

Vi fik anbefalet Runøe og Teil. 2 unge fyre som begge er uddannede tømrere. Derefter gennemførte de en uddannelse som byggekonstruktører på Erhvervsakademiet i Odense. For i øvrigt 2 fyre som John har haft og kender som meget dygtige og ambitiøse studerende. De meldte tilbage at de var friske på opgaven.

Det er et firma som startede i 2010. De har efterhånden stille og roligt udvidet firmaet og beskæftiger også lærlinge. Derfor har de vist at de også kan overleve selv i krise. Det kræver meget af et firma at de kan udvide under en krise.

Opslag på Facebook